برخی از توصیه های غذایی در مورد بانوانی که دچار بیماری فیبروکیستیک پستان میباشند، به شرح زیر است:
• اجتناب از دریافت کافئین: شواهدی مبنی بر ارتباط بین کافئین و کیست سینه وجود ندارد. با این حال، برخی زنان به تجربه متوجه شدهاند که حذف کافئین از رژیم غذایی سبب بهبود علائم آنها شده است. بنابراین میتوانید مدتی منابع غذایی حاوی کافئین مانند قهوه و شکلات را محدود یا حذف کرده و اثر این اقدام را بر علائم خود بررسی نمایید.
• کاهش مصرف نمک در رژیم غذایی: اگرچه نتایج مطالعات در مورد اثربخشی محدودیت نمک بر شکلگیری کیست قطعی نیست، اما به اعتقاد برخی محققان محدودیت دریافت نمک در این رابطه مفید است.
مصرف کمتر نمک و سدیم میزان مایع اضافی تجمع یافته در بدن را کاهش داده و درنتیجه به بهبود علائم مرتبط با کیستهای سینه که حاوی مایع هستند، کمک میکند.
• روغن گل مغربی یک مکمل حاوی اسید چرب لینولئیک اسید است که بدون نیاز به نسخه در داروخانهها در دسترس است. برخی مطالعات کوچک نشان دادهاند که روغن گل مغربی در بهبود درد سینه در چرخه قاعدگی که ممکن است با کیست سینه در ارتباط باشد، موثر است.
همچنین برخی مقالات به مصرف مکمل های حاوی ویتامین E در کاهش درد ناشی از بیماری فیبروکیستیک اشاره داشته اند.
کاهش مصرف شکلات، غذاهای پرادویه، غذاهای حاوی مواد معطر، Fast food، چای سبز، غذاهای حاوی وانیل و انواع طعم دهنده، نوشابه مشکی (کولا) چای پررنگ نیز به این بانوان توصیه میگردد.